Adaptacija stana

Kalkulator cijena Adaptacije stana

IZRAČUNAJ CIJENU

0$

Hvala na upitu. Uskoro ćemo vas kontaktirati.

Podopolagački radovi

Upišite površinu keramike u metrima kvadratnim (m2). Postavljanje keramičkih pločica dim. 20x20 cm ili veće, na ljepilo. U cijenu su uključeni rad i vezni materijal, a keramika i masa za fugiranje su u režiji investitora. Obračun po metru kvadratnom (m2).


Upišite količinu u metrima dužnim (m1). Postavljanje bordura, sokle i obrada špaleta keramičkim pločicama. U cijenu su uključeni rad i vezni materijal, a keramika, bordure i masa za fugiranje su u režiji investitora. Obračun po metru dužnom (m1).


Upišite površinu parketa u metrima kvadratnim (m2). Postavljanje parketa do 30 cm dužine na pripremljenu podlogu sa uključenim brušenjem i lakiranje parketa 3x. U cijenu je uključen rad i i materijal. Parket u režiji investitora. Obračun po metru kvadratnom (m2).


Upišite količinu u metrima dužnim (m1). Postavljanje parket lajsni 2x3 cm. U cijenu je uključen samo rad i vezni materijal, a lajsne su u režiji investitora. Obračun po metru dužnom (m2).

Unesite vrijednost za nastavak

Gipsani radovi

Upišite površinu zida u metrima kvadratnim (m2). Izrada pregradnih zidova od 2x1 GK ploča na pocinčanu podkonstrukciju 7,5 cm (zid debljine 10 cm) i priprema do ličenja. U cijenu su uključeni komplet rad i materijal. Obračun po metru kvaratnom (m2).


Upišite površinu zida u metrima kvadratnim (m2). Izrada obloge zida od 1x1 GK ploča na pocinčanu podkonstrukciju i priprema do ličenja. U cijenu su uključeni komplet rad i materijal. Obračun po metru kvaratnom (m2).


Upišite površinu stropa u metrima kvadratnim (m2). Izrada ravnog spuštenog stropa od 1x1 GK ploča sa spuštanjem do 50,00 cm na pocinčanu podkonstrukciju i priprema do ličenja. U cijenu su uključeni komplet rad i materijal. Obračun po metru kvaratnom (m2).

Unesite vrijednost za nastavak

Rušenja i demontaže

Upišite površinu podne obloge (paketa/laminata/brodskog poda) u metrima kvadratnim (m2). Cijena demontaže uključuje sakupljanje šute do odvoza ne deponiju.


Upišite površinu keramike u metrima kvadratnim (m2). Otucanje stare keramike sa zidova. Cijena otucanja keramike uključuje: rušenje i sakupljanje šute do odvoza na deponiju.


Upišite ukupnu površinu glazure u metrima kvadratnim (m2). Cijena otucanja keramike i glazure d = 5 cm uključuje: rušenje i sakupljanje šute do odvoza ne deponiju.


Upišite površinu zidova u metrima kvadratnim (m2). Rušenje zida od blok opeke d=12 cm. Cijena rušenja zida od opeke po metru kvadratnom (m2) uključuje: rušenje i sakupljanje šute do odvoza ne deponiju.


Upišite broj komada sobnih vrata. Cijena demontaža stolarije uključuje: demontažu i iznošenje do odvoza ne deponiju.


Upišite količinu šute metrima kubnim (m3). Cijena uključuje utovar šute i odvoz na deponiju.

Unesite vrijednost za nastavak

Grijanje i klimatizacija

Upišite ukupnu dužinu plinske instalacije u metrima dužnim (m1=m2 grijane površine). Izvedba nove plinske instalacije (polaganje cijevi) za grijanje (bez šlicanja u zid/pod). U cijenu uključen kompletan rad i materijal. Obračun po metru dužnom (m1)


Upišite broj komada. Montaža radijatora, priključivanje na postojeći sustav centralnog grijanja, testiranje i puštanje u rad. U cijenu uključen samo rad.


Upišite broj komada. Ugradnja, električno spajanje, programiranje i puštanje u rad sobnog termostata. U cijenu uključen samo rad bez elektroinstalacije.


Obračun po komadu. Ugradnja plinskog kotla, priključivanje na postojeći sustav centralnog grijanja, spajanje i puštanje u rad. U cijenu uključen rad i priključni materijal (bez dimovoda).


Upišite broj komada. Upišite broj klima uređaja za ugradnju. Cijene ugradnje klima uređaja uključuje ugradbeni materijal i rad. Klima uređaj u režiji investitora.

Unesite vrijednost za nastavak

Elektroinstalacije

Upišite broj komada prekidača i utičnica. U stanu površine 70 m2 bude oko 50-60 prekidača i utičnica. Cijena izrada električne instalacije uključuje: dobavu i postavu instalacijskih cijevi, kutije i kabele.


Upišite broj komada. Montaža novog el. omarića sa ugradnjom automatskih osigurača i FID sklopkom. Plombiranje brojila od strane elektre. U cijenu je uključen rad i materijal.


Upišite broj komada. U cijenu je uključen samo rad. El. rasvjeta u režiji investitora.


Upišite broj komada. U cijenu je uključen samo rad. Utičnice i prekidači u režiji investitora.

Unesite vrijednost za nastavak

Soboslikarski radovi

Upišite površinu zidova i stropa u metrima kvadratnim (m2). Bojanje žbukanih zidova disperzivnim bojama (3 puta) jednom svjetlom tonu uz prethodno struganje, brušenje i gletanje podloge. U cijenu stavke uračunat je sav rad, materijal, priručna skela. Obračun po metru kvadratnom (m2).

Unesite vrijednost za nastavak

Voda i kanalizacija

Upišite broj uljevno-izljevnih mjesta. Izrada instalacije za WC, kada / tuš kada, bide, perilica za rublje, perilicu suđa, sudoper, umivaonik, bojler. Cijena instalacije vode i kanalizacije obuhvaća kompletnu instalaciju (cijevi, koljena, spojnice, podne sifone i sl.) u stanu. Obračun po uljevno-izljevnom mjestu.


Obračun po kupaonici. U cijenu je uključen rad, a oprema (umivonik i mješalica, WC školjka i vodokotlić, kada i mješalica, umivaonik i mješalica, galanterija) su u režiji investitora.

Unesite vrijednost za nastavak

Zidarski radovi

Upišite površinu zida u metrima kvadratnim (m2). Zidanje pregradnih zidova d = 12cm šupljom opekom. U cijenu uključeni rad i materijal. Cijena po metru kvadratnom (m2).


Upišite površinu žbuke u metrima kvadratnim (m2). Grubo i fino žbukanje zidova ručnom cementno-vapnenom žbukom u debljini sloja do 2 cm. U cijenu uključeni rad i materijal. Cijena po metru kvadratnom (m2).


Upišite površinu estriha u metrima kvadratnim (m2). Izrada cementnog estriha d=5 cm. Estrih dilatirati od zidova stiroporom d= 2cm te ugraditi mrežu Q 131 ili armirati propilenskim mikrovlaknima. U cijenu uključeni rad i materijal. Obračun po metru kvadratnom (m2).

Unesite vrijednost za nastavak

UKUPNA CIJENA

CIJENA ADAPTACIJE STANA:

NAPOMENA: Ovaj kalkulator adaptacije stana služi samo za vašu procjenu, a cijene nisu obvezujuće za TERA-DOM d.o.o. Zagreb. Cijene su bez PDV-a.

REKAPITULACIJA

Opis Information Količina Cijena
Popust:
Ukupno: