Gradnja kuće

Gradnja kuće, zemljani i betonski, zidarski i krovopokrivački radovi. Roh bau gradnja kuće i izgradnja kuće “ključ u ruke”.

Imati vlastitu kuću san je većine od nas jer život u kući ima puno prednosti. Gradnja kuće može biti prilično izazovna za svakog investitora. Poznato je da se postupak gradnje kuće sastoji od niza povezanih koraka tj. etapa koje je potrebno proći kako bi došli do ostvarenja konačnog cilja – kuće iz snova.

Nezaobilazne faze u gradnji kuće su posjedovanje odnosno kupnja zemljišta za gradnju kuće, izrada projektne dokumentacije, ishodovanje građevinske dozvole i na posljetku početak gradnje kuće (iskopi, gradanje temelja, zidanje, betoniranje, gradnja krova, fasaderski raodvi, uređenje interijera, uređenje eksterijera…).

Prepustite gradnju vaše kuće našem stručnom timu koji će sve organizirati za Vas kako biste bili sigurni da će vaš novi dom biti izgrađen uz minimalan napor. Prilikom izvedbe radova vodimo računa o koordiniranosti i usklađenosti svih radova kako bi se postigla skladna izvedba u postavljenim rokovima.

Gradnja kuće
Gradnja kuće

Gradimo vaš dom

Preko 15 iskustva u gradnji i fokusa na zadovoljstvo naših klijenata. Pružamo profesionalnu uslugu: gradnja kuće i uređenje okućnice.

Mi gradimo jer to najbolje znamo raditi. Možete se pouzdati u nas ako trebate izgradnju kuće, adaptaciju stana, kuće, izradu fasade i izradu krovišta.

Naša stručna pomoć na raspolaganju vam je cijelo vrijeme, od planiranja prostora, odabira najboljih materijala za gradnju do opreme vaše nekretnine.

Naš zadatak je učiniti Vaš prostor atraktivnim i ugodnim za boravak sukladno vašim željama.

Naše prednosti:

  • radimo kvalitetno i predano da sustignemo postavljenje rokove
  • mi Vas slušamo i oblikujemo prostor po vašim željama
  • maksimum koji za klijenta izvučemo iz svakog budžeta
  • dajemo garanciju jer znamo što radimo
  • besplatno Vas savjetujemo
  • imamo veliki broj zadovoljnih klijenata

CJENIK

Provjerite materijale, uvjete i cijene gradnje kuće po m2 (metru kvadratnom).

KALKULATOR CIJENA

Napravite izračun cijene gradnje kuće prema vašim količinama.

Često postavljena pitanja

Vrijeme trajanja gradnje kuće, između ostalog, ovisi o lokaciji gradilišta, dostupnosti materijala, veličini i zahtjevnosti građevine i stupnju izgradnje (npr. roh bau, ključ u ruke). U idealnim uvjetimaza „ključ u ruke“ potrebno je oko 12 mjeseci, a za izgradnju roh bau kuće oko 2-3 mjeseca.

Roh bau gradnja podrazumijeva izgradnju kuće od temelja do krova bez unutarnjih obrtničkh radova, stolarije i vanjskih radova.

„Ključ u ruke“ izgradnja kuće podrazumijeva izgradnju kuće izvedene do faze useljenja.

Cijena gradnje kuće po metru kvadratnom (m2) ovisi o obliku kuće, vrstama materijala, sistemu gradnje, lokaciji i sl. Primjerice, cijena gradnje roh bau kuće po m2 se kreće od 380,00 eura na više.

Ako trebate provjerenog partnera za gradnju kuće i uređenje okućnice, slobodno nas kontaktirajte.

Sigurno i lako!