O nama

Građevinska tvrtka TERA-DOM d.o.o. Zagreb idealan je partner kada je u pitanju izgradnja kuća, adaptacija stana, kuće ili poslovnog prostora, unutarnji i vanjski završni građevinski radovi, izrada fasade i fasaderski radovi, izrada krova i krovopokrivački radovi i uređenje okućnice. Sve građevinske i adaptacijske radove izvodimo kvalitetno i u zadanom roku.

Iskustvo i tradicija

Preko 18 godina tradicije uspješnog poslovanja odraz je kontinuirane prilagodbe željama i potrebama naših klijenata, te brige o najsitnijim detaljima prilikom izvedbe građevinskih i adaptacijskih radova. Uspijevamo zadovoljiti složene zahtjeve naših klijenata, osmišljavajamo kreativna i funkcionalna rješenja i oblikujemo prostor kontroliranom ugradnjom odabranih građevinskih materijala.

Stručni tim

Tvrtku TERA-DOM d.o.o. i njezine partnere čini tim iskusnih stručnjaka koje karakterizira organiziranost, stručnost i predanost poslu te profesionalan odnos prema svakom klijentu. Radimo samo s odabranim partnerima kojima povjeravamo sve poslove koji nisu usko vezani uz našu osnovnu djelatnost. Jamčimo za njihove usluge.

Zadovoljni klijenti

Stekli smo veliki broj zadovoljnih klijenata jer smo na tržištu prepoznati kao pouzdan partner za građevinske i adaptacijske radove. Uvjereni smo da ćete biti zadovoljni cijenom, brzinom i kvalitetom izvedbe svih građevinskih radova. Naplaćujemo samo ono što napravimo.

Kontaktirajte nas

Ako tražite kvalitetnog, pouzdanog i predanog partnera za građevinske i adaptacijske radove, kontaktirajte nas, očekujemo vaše upite i veselimo se budućoj suradnji. Vaš TERA-DOM

Misija

NAŠA MISIJA je pružiti svojim klijentima cjelovite i kvalitetne usluge na području izgradnje, adaptacije i uređenja doma koje se temelje na dugogodišnjem znanju, povjerenju i pouzdanosti.

Vizija

NAŠA VIZIJA je biti uspješna i prepoznatljiva građevinska tvrtka koja će nuditi kvalitetne i jedinstvene proizvode i usluge na tržištu održavajući razinu zadovoljstva svojih kupaca na najvišoj razini.

Temeljne vrijednosti

• povjerenje
• pouzdana i sigurna rješenja
• odgovornost
• prilagodljivost
• timski rad i suradnja
• stvaranje dodane vrijednosti

Osnovni podaci

Tvrtka: TERA-DOM d.o.o.

Sjedište: 1. Resnik 90a, Zagreb
Trgovački sud u Zagrebu, MBS: 080520800
Temeljni kapital: 2.654,46 euro / 20.000,00 kn (uplaćen u cijelosti) (fiksni tečaj konverzije 7.53450)
Transakcijski račun društva: HR9624840081102976503 (Raiffeisenbank Austria d.d., Zagreb)
OIB: 66064628355
Član Uprave: Damir Muratović, univ.spec.oec.

Ako gradite ili adaptirate, slobodno nas kontaktirajte. Sigurno i lako!