Sesvete

Prodaja i izgradnja kuća u nizu – Sesvete

Informacije o građevini

Kuće u nizu s modernom arhitekturom i vrtom u urbanom naselju za miran obiteljski život. Radi se o dvije polugrađene građevine sa 4 kuće, ograđenim vrtovima te vanjskim parkirnim mjestima.

Početak gradnje: 9/2022
Planirani rok useljenja: 4. kvartal/2023

Lokacija

Kuće su smještene u naselju Sesvetska selnica u Sesvetama – Zagreb, u ulici Nikole Neidhardta. U neposrednoj blizini nekretnine nalazi se trgovina, pekara, kozmetički salon, ZET autobusna stanica. U širem krugu nalazi se ljekarna, crkva, Super Konzum, Dom zdravlja i željeznički kolodvor u Sesvetama, te osnovna, srednja škola i vrtić u Jelkovcu. Lokacija naselja je udaljena nekoliko minuta od obilaznice i 20-ak minuta od centra Zagreba što je čini atraktivnom za rad u centru i putovanja izvan Zagreba.

Građevinska parcela je pravilnog oblika, okružena obiteljskim kućama i formiranim ulicama.

Katnost

Kuće se sastoje od prizemlja i kata. U prizemlju svake kuće smještena je kuhinja, dnevni boravak i blagavaonica, kupaonica i 1 spavaća soba (bočne kuće), izba, spremište za bicikle i terasa. Na katu se nalaze 3 spavaće sobe, kupaonica, loggia te radna prostorija (bočne kuće).

Materijali i oprema

Gradnju odlikuje korištenje energetski učinkovitih materijala i niski troškovi održavanja – ETICS fasada d=15 cm u kombinaciji s PVC stolarijom (3-slojno staklo), ALU rolete s električnim podizačima i komarnici.

Kuće imaju sustav podnog grijanja u svim sobama s regulacijom preko termostata. Sve su kuće klimatizirane. Udobnost je osigurana korištenjem kvalitetenih završnih materijala – parket u sobama i hodniku, prvoklasna keramika i kvalitetne sanitarije, armature u kupaonicama. Za sigurnost se brinu protuprovalna ulazna vrata, a kontrola ulaza je putem videoportafona.

Kupcima koji se odluče na kupnju nekretnine u fazi gradnje, omogućavamo prilagodbu tlocrta po vlastitim željama i odabir završih materijala.

Energetski razred

Kuće su projektirane da zadovolje energetski razred A.

Cijena

Akcijska cijena kuća u pretprodaji iznosi 1.800 EUR/m2 (cijene s PDV-om).
Prodavatelj nekretnina je pravna osoba i kupac ne plaća porez na promet nekretnina (3 %).

Ponuda kuća (tlocrt, kvadratura, pozicija)

Kuća A1 – bočna kuća (peterosobni stan: 133,67 m2)

Kuća A2 – srednja kuća (četverosobni stan: 119,72 m2)

Kuća B1 – srednja kuća (četverosobni stan: 119,70 m2)

Kuća B2 – bočna kuća (peterosobni stan: 134,30 m2)

Gradilište

Galerija radova na objektu A.

Prodaja

Rezervacije i prodaja u tijeku. Više informacija možete dobiti na tel. 098 908 5567 ili nam pošaljite upit.