Sesvete

Kuće u nizu – Sesvete

Informacije o građevini

Kuće u nizu s modernom arhitekturom i vrtom u urbanom naselju za miran obiteljski život. Radi se o dvije polugrađene građevine sa 4 kuće, ograđenim vrtovima te vanjskim parkirnim mjestima.

Očekivani početak gradnje: 6/2022
Planirani rok useljenja: 8/2023

Lokacija

Kuće su smještene u naselju Sesvetska selnica u Sesvetama – Zagreb, u ulici Nikole Neidhardta. U neposrednoj blizini nalazi se osnovna i srednja škola, vrtić, trgovine, ljekarna, crkva, ZET autobusna stanica i željeznički kolodvor u Sesvetama. Lokacija naselja je udaljena nekoliko minuta od obilaznice i 20-ak minuta od centra Zagreba što je čini atraktivnom za rad u centru i putovanja izvan Zagreba.

Građevinska parcela je pravilnog oblika, okružena obiteljskim kućama i formiranim ulicama.

Katnost

Kuće se sastoje od prizemlja i kata. U prizemlju svake kuće smještena je kuhinja, dnevni boravak i blagavaonica, kupaonica i 1 spavaća soba (bočne kuće), izba, spremište za bicikle i terasa. Na katu se nalaze 3 spavaće sobe, kupaonica, loggia te radna prostorija (bočne kuće).

Materijali i oprema

Gradnju odlikuje korištenje energetski učinkovitih materijala i niski troškovi održavanja – ETICS fasada d=15 cm u kombinaciji s PVC stolarijom (3-slojno staklo), ALU rolete s električnim podizačima i komarnici.

Kuće imaju sustav grijanja u svima postorijama preko dizalice topline s regulacijom preko termostata. Sve su kuće klimatizirane. Udobnost je osigurana korištenjem kvalitetenih završnih materijala – parket u sobama i hodniku, prvoklasna keramika i kvalitetne sanitarije, armature u kupaonicama. Za sigurnost se brinu protuprovalna ulazna vrata, a kontrola ulaza je putem videoportafona.

Kupcima koji se odluče na kupnju nekretnine u fazi gradnje, omogućavamo prilagodbu tlocrta po vlastitim željama i odabir završih materijala.

Energetski razred

Kuće su projektirane da zadovolje energetski razred A.

Cijena

Cijena kuća u pretprodaji iznosi 1.950 EUR/m2 (cijene s PDV-om).
Prodavatelj nekretnina je pravna osoba i kupac ne plaća porez na promet nekretnina (3 %).

Pregled kuća

KVADRATURA

Prodaja

Rezervacije i prodaja u tijeku. Više informacija možete dobiti na tel. 098 908 5567 ili nam pošaljite upit.